O nama

Misija i vizija

Misija: Pružiti partnerima cjelovitu uslugu koja omogućava nesmetano odvijanje poslovnih procesa te vraća fokus na temeljnu djelatnost: odgovornost prema društvu i okolišu, u svakom području i u svako vrijeme.

 

Vizija: Neprekidnim ulaganjem znanja i sredstava u najvredniji potencijal, zaposlenike, postati sinonim za inovativna poslovna rješenja uz zajamčenu pouzdanost informacijskih sustava.

 

Naš je cilj svakom partneru pristupiti individualno kako bismo prema planiranim potrebama i aktivnostima “skrojili” sustav, odnosno uslugu, ali ujedno i pratili Vaš rad kako biste bili u mogućnosti predlagati nova rješenja usmjerena ka povećanju sigurnosti, učinkovitosti i u konačnosti profitabilnosti poslovanja.

 

Vođeni pozitivnim pristupom, sinergijskim djelovanjem i načelom obostranog zadovoljstva, osiguravamo informacijski sustav i njegovu stalnu dostupnost.

 

Stoga, obratite nam se s povjerenjem i budite sigurni da ste svoj informacijski sustav dali u pouzdane i odgovorne ruke.

Vama na usluzi

Procudo d.o.o. aktivno posluje od 2009. godine. Prebrodili smo krizu 2008./2009. te krizu koju je prouzrokovao korona virus zahvaljujući stabilnom, odmjerenom i profesionalnom načinu vođenja firme. Portfolio naših klijenata je raznolik, od mikro poduzetnika do srednjih, a većinu čine firme iz privatnog sektora. Posebno smo ponosni na činjenicu da su neki klijenti s nama od početka, što nam daje potvrdu da radimo onako kako se i predstavljamo (Walk the talk), ali nam daje i motivaciju da se iznova dokazujemo i ulažemo u stalni napredak kvalitete pružanja usluge. U izvedbi svih procesa unapređivanja poslovnih rješenja naših partnera sudjeluju stručnjaci certificirani priznatim Microsoft, VMware, Oracle i Cisco certifikatima: MCP (Microsoft Certified Professional), MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator), MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer), MCITP SA (Microsoft Certified IT Professional Systems Administrator), MCITP EA (Microsoft Certified IT Professional Enterprise Administrator), MCT (Microsoft Certified Trainer), VCP (VMware Certified Professional), DBA (Oracle), te CCNA (Cisco Certified Network Associate).

 

Budite sigurni da je Vaš poslovni sustav u stručnim i sigurnim rukama, te prepustite svoje “informacijske brige” Procudo-u.

Politika sustava upravljanja ISO:27000 ISO:9001

Naša misija je kontinuirano provođenje i nadgledanje normi Kvalitete ISO:9001 i  Informacijske sigurnosti ISO:27001 u područjima primjene na našim uslugama koje pružamo korisnicima.  

 

Provedba misije upravljanja Kvalitetom i Informacijskom sigurnošću odrađujemo kroz sljedeće točke: 

 

  • Uzimajući u obzir kontekst organizacije, usklađujemo Kvalitetu i Informacijsku sigurnost sa strategijskim ciljevima te cjelokupno poslovanje sa zakonskim regulativama. Navedeno se očituje na razini svakog zaposlenika pojedinačno te se prati njihova izvedba, odnosno pridržavanje usuglašenih normi.
  • Uspostava, a zatim i primjena te stalno unapređenje sustava Kvalitete i Informacijske sigurnosti, zahtijevaju korištenje novijih tehnologija, a samim time i edukaciju zaposlenika.
  • Predanošću unapređenju Kvalitete i Informacijske sigurnosti, nadmašujemo sva očekivanja korisnika. Pružamo pomoć u svim segmentima savjetovanja, projektiranja, implementacije, održavanja informacijskih sustava i podrške korisnicima 
  • Pažljivo odabiremo dobavljače
  • Izvršni direktor je odgovoran za komunikaciju i provođenje Politike sustava upravljanja prema svim zaposlenicima i javnosti. 

Partnerstva i certifikati

Pridruži nam se

Ambiciozan si i imaš specifična znanja iz područja informacijskih tehnologija?
Kontaktiraj nas na info@procudo.hr i postani dio našeg tima!

Skip to content