Informacijska rješenja i usluge

qodef-image-with-icon

Održavanje IT sustava

Za one koji žele osigurati svoje radno mjesto od kvara informacijske opreme, vrlo bitna stavka je održavanje IT sustava. Za Vas smo pripremili standardne pakete usluga. Kako bi što bolje prilagodili uslužni paket prema Vašim zahtjevima, rado ćemo se odazvati pozivu i doći analizirati Vaš postojeći sustav.

VIŠE
qodef-image-with-icon

Infrastrukturna rješenja

Za Vas ćemo projektirati i najzahtjevnije sustave, implementirati ih i održavati. Postojeće sustave optimiziramo i predlažemo potrebne zahvate kako bi informatička infrastruktura slijedila Vaše poslovne zahtjeve.

VIŠE

Projekti

U suradnji s našim partnerima, klijentima ili dobavljačima, radili smo na raznim projektima i zadacima. Ukoliko imate specifičan problem, vjerujte nam za njega imamo i specifično rješenje!

Naš je cilj svakom partneru pristupiti individualno kako bismo prema planiranim potrebama i aktivnostima “skrojili” sustav, odnosno uslugu, ali ujedno i pratili Vaš rad kako biste bili u mogućnosti predlagati nova rješenja usmjerena ka povećanju sigurnosti, učinkovitosti i u konačnosti profitabilnosti poslovanja.